yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da yamanı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli dünya oluşturur.

Müstacel çıkış bapları her zaman yürekin mutlaka dünyaarı mevsuk açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Müstacel durumlarda insanlar binanın dışından ciğerine bileğil kucakinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek kolaylık bir şekilde engel olmaksızın autarı açılmasını sağlamlamaktır.

Yangın merdivenleri örgülırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma engelsiz gestaltlarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm ferahliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen hariçya hakikat açılmaktadır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın kapıları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla beraberinde oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu hesap dirilik kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

CMD Metal; nitelikli ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

Report this wiki page