Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye uyum ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın takkadak bile kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda kapının ne açıldığını çıkarmak gerekir.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir marifet vadiı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mütenasip fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar yazgı kurtarmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Gestaltda kâin insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına kırmızıınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yangın kapısı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin kondisyon önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Binalarda belirli standartlarda konum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page